Καλέστε +30 2105230013

1_resized
1_resized
 
Εγγύηση Καλύτερης Τιμής
Άφιξη
88
Sept
15
Χρόνος Διαμονής
88 Nights
 
placeholder
 
placeholder

Υπηρεσίες


Μεταφορές ταξί

Μπορούμε να οργανώσουμε μεταφορές από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο μας σε σταθερές τιμές. Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις, δεν πρέπει να επιβαρύνεστε υπερβολικά. Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@parnon-hotel.gr , με τα στοιχεία της πτήσης (αριθμός πτήσης και εταιρεία), το αεροδρόμιο αναχώρησης, την ώρα άφιξης σε μορφή 24 ωρών και τον αριθμό κινητού σας τουλάχιστον 24 ώρες πριν την άφιξή σας και θα κανονίσουμε τη μεταφορά σας. Ο οδηγός  θα σας περιμένει στην έξοδο της πύλης αφίξεων για να σας καλωσορίσει και να σας οδηγήσει σε ασφαλές μέρος στο ξενοδοχείο μας. Η πληρωμή καταβάλλεται στους οδηγούς με μετρητά ή μπορείτε να ζητήσετε ένα ταξί που δέχεται πιστωτικές κάρτες. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να μας στείλετε το αίτημά σας.

Εκδρομές - Εισιτήρια

Οι ρεσεψιονίστ μας είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν φυλλάδια και πληροφορίες για οργανωμένες εκδρομές. Κάντε την κράτησή σας για εκδρομές απευθείας στη ρεσεψιόν μας. Ο ρεσεψιονίστ θα επιβεβαιώσει την κράτησή σας και θα σας ενημερώσει για την ώρα παραλαβής από το ξενοδοχείο ή ένα σημείο παραλαβής που απέχει μόλις 100 μέτρα.

Νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο

Το Ansa rent a car διαθέτει ποικιλία οχημάτων για ενοικίαση αν θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο για ημερήσια εκδρομή ή ταξίδι διακοπών. Υπάρχουν επιλογές με επιπλέον χρεώσεις αν θέλετε να πάρετε το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο και να το επιστρέψετε στο αεροδρόμιο.

Υπηρεσίες πλυντηρίου

Υπηρεσίες πλυντηρίου που παρέχονται σε συνεργασία με την εταιρεία easywash. Απλά ενημερώστε την ρεσεψιόν μας σχετικά με την αίτηση για το πλυντήριο πριν από τις 12:00 και θα κανονίσουμε να παραλάβουμε την τσάντα σας και να την επιστρέψουμε την ίδια μέρα το απόγευμα. Το κόστος της υπηρεσίας πλυντηρίου είναι 10,00 ευρώ (μέχρι 5 kgr για πλύσιμο και στέγνωμα, δεν περιλαμβάνονται σιδερέρωμα).

Χαλκοκονδύλη 21, Αθήνα, Αττική 10432 Ελλάδα
Τηλ.: +30 2105230013, Email: info@parnon-hotel.gr